Elérhetőségek

Czika Foto Studio

Telefon: +3694319209
Mobil: +36303464496


Ajánlataink

Tablófotózás

Tabló fotózás - Czika Foto Studio

Modern, belvárosi műtermünkben szeretettel várunk Bennetek, ahol a professzionális digitális technika és a kiváló szaktudás segítségével gyorsan, precízen, kifogástalan minőségben készítjük el a tablóképeiteket.

A fotózásnál nincs korlátozás - Tőled függ, hogy hány felvételből sikerül választanod. Az elkészült képeket egy google drive linkre töltjük fel, amit a  tablófelelősnek fogunk elküldeni emailben. Itt a képeket még retusálatlan formában fogjátok látni, azaz nem állítjuk be a színeket, nem vágunk a képekből és az archibákat se tüntetjük el. A szüleitekkel otthon át tudjátok nézni, és ki tudjátok választani a legjobb felvételt.

A tablóképek mellett még készítünk rólatok teljesalakos, félalakos és barátokkal való közös képeket is. A plusz fotózás nem kerül plusz költségbe, ezt ajándékba adjuk nektek.

A kiválasztott képeket csak azok után kezdjük el szerkeszteni, miután mindenkiről elkészült a felvétel és sikerült a kiválasztás is. A tablóképeiteket megkapjátok digitális formában is, ha csomagot rendeltek. A tanáraitok fényképeit ingyen biztosítjuk a tablótokra.

Nagy tabló készítése:

  • szerkesztés, nyomtatás, kasírozás 120x80 cm
  • a keretezés plusz költség, amely a keret mérete és színe miatt változhat

 

A szalagavató teljes körű fotózását is vállaljuk. A képeket megszerkesztve, jó minőségben, CD-n átadjuk – viszont csak akkor vállaljuk a fotózást, ha mindenki kéri. Videózást is vállalunk, hogy megörökítsük életetek egyik nagy napját. A videózásnál is az egész osztálynak kell kérni, csak akkor vállaljuk el.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Czika Foto Studio - Magyar